Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

linkedin-icon Drs. moniquelurvinkMonique Lurvink  
Monique is oprichter van Lurvink & Partners en ondersteunt 45+ medewerkers in organisaties bij het realiseren van vitaliteit, wendbaarheid en duurzame loopbanen. Naast op loopbaanontwikkeling coacht zij 45 + medewerkers op het realiseren van ambities met behoud van balans en energie. Ook adviseert zij managers en HR bij het realiseren van (loopbaan)vitaliteit. Daarnaast begeleidt zij teams, om met heldere kaders en door het koppelen van taken en verantwoordelijkheden aan ieders talent en ontwikkelingswensen, de teamambities te realiseren. Monique is arbeids-en organisatiepsycholoog, gecertificeerd senior-coach, trainer en adviseur op het gebied van vitaal en duurzaam ontwikkelen en werken.

Het tij keert, we verzetten de bakens…

 

Claire Becking
Senior (team)coach, trainer en adviseur talent- en loopbaanontwikkeling & duurzame Inzetbaarheid.
Zij coacht individuele medewerkers vanuit hun ambities op de ontwikkeling van hun talenten en op ondernemerschapscompetenties die nodig zijn om hun talenten duurzaam in de (arbeids-)markt in te zetten.
Daarnaast begeleidt zij teams, om vanuit onderling vertrouwen, verbinding en transparantie ieders talenten zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen en om van daaruit gezamenlijk de teamambities te verwezenlijken.
Samen met management en HR-professionals creëert zij een organisatieklimaat, waarin medewerkers vanuit persoonlijk ondernemerschap hun ambities durven en kunnen realiseren.

 

Monica Schmidt
Interim verandermanager voor teams en organisaties en coach. Vaak werkt zij in grote organisaties aan complexe vraagstukken, waarbij het de uitdaging is om beweging te organiseren. De beoogde veranderingen waar zij als adviseur voor gevraagd wordt, gaan vaak over een “nieuwe of andere” manier van werken, waarmee doelen en resultaten effectiever en sneller gerealiseerd kunnen worden. De wijze van sturen, leiderschap en teammanagement zijn hierbij doorgaans de belangrijke thema’s.
Strategisch coachen van leidinggevenden in uiteenlopende organisaties is een vast onderdeel van haar werkzaamheden. Uitdagen, reflecteren, nieuwe perspectieven vinden en meedenken, kenmerken de coaching.

 

Jan Maarten Wieringa
Jan Maarten is assessmentpsycholoog sinds 1990. Individuele verschillen tussen mensen onderling en de fit tussen persoon en functie, boeien hem zeer. Wat maakt de één geschikt en de ander niet? Hoe maak je dat voor de klant én de kandidaat inzichtelijk ? Ook de diversiteit aan bedrijven en organisaties waarvoor hij werkt motiveert hem. Of het nou een productieomgeving is, een zakelijke dienstverlener, een internationale franchisegever van woninginrichting of een ROC, iedere keer is hij gemotiveerd een passend en helder advies te geven.
Naast zijn werk als assessmentpsycholoog was hij zes jaar, tot aan de sluiting van de Bijlmerbajes, lid van de Commissie van Toezicht. Daarnaast is hij gecertificeerd Vertrouwenspersoon.

 

Matthijs Hovingh
Matthijs is een enthousiaste en gedreven assementpsycholoog. Al meer dan 25 jaar adviseert hij management over selectie-en ontwikkelvraagstukken. Daarnaast is hij een inspirerende procesbegeleider op het gebied van verandermanagement. Zijn ervaring met organisaties is breed, hij vormt zich snel een beeld, met open blik. Omdat zijn expertise ook ligt op het vlak van leiderschap, strategie en cultuur, kijkt hij niet sec naar competenties van mensen maar matcht hij deze met de context en visie van de organisatie.

 

 

 

Enkele van onze Opdrachtgevers :