CoachToGo en CoachKaart™

CoachToGo en Coachkaart™

 

In het kader van Vitaal Thuiswerken kun je naast een gestructureerd traject van 5 keer een wekelijkse coaching en opdrachten op maat, ook kiezen voor een CoachToGokaart.

De CoachToGokaart™ is een ‘strippenkaart’ voor 2, 3 of 5 online videogesprekkenvan 1 uur.
Hiermee kun je direct een gesprek inplannen op een tijdstip dat jou uitkomt, maar ook op tijdstippen later in het jaar. De CoachToGo kaart is geldig tot het einde van het jaar. Bij de kaart is een online vragenlijst, de Kerntyperingentest, inbegrepen. Deze ontvang je voorafgaand aan het eerstvolgende gesprek.

In de gesprekken kunnen onderstaande onderwerpen aan de orde komen, zoals:

–  Grip op je werk en tijd
– De kunst van het nee-zeggen, ruimte maken en regie nemen
– Negatieve stress herkennen en voorkomen dat je uit balans raakt
– Wat wil je leren om met plezier te blijven werken? Nu en straks

maar ook andere zaken waar je op dit moment tegenaan loopt en die je in een goed gesprek voor jezelf wilt verhelderen en waar je mee aan de slag wilt.

In een kosteloos klik-en intakegesprek van ongeveer 20 minuten verhelderen we gezamenlijk je vraag en wat op dit moment het best passende traject voor je kan zijn. Wellicht ben je geholpen met 1 of 2 gesprekken. Dat kan ook. We plannen op korte termijn een gesprek in. Tijdens het klik- en intake ontvang je informatie over hoe je via je organisatie een CoachToCoach traject kunt aanvragen en een offerte overeenkomstig het aantal gesprekken dat je wilt voeren.

Wil je meer informatie over een Coach to Go™ traject? Klik hier voor onze contactgegevens. Of ga terug naar ons aanbod.