Ontwikkeladvies NL leert door

Ontwikkeladvies NL leert door

 

Even stilstaan bij je loopbaan… Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid biedt je de gelegenheid om vanaf 1 december 2020 loopbaancheck te doen en om op basis hiervan een persoonlijk actieplan te maken. Dit is mogelijk met de subsidieregeling Ontwikkeladvies NL leert door.

Waarom dit ontwikkeladvies?

Alles verandert voortdurend. Je werkgever, de samenleving, de arbeidsmarkt en jijzelf. Wellicht heb je je al eens afgevraagd wat jouw volgende stap wordt om je te blijven ontwikkelen en om met plezier aan het werk te blijven…. Nu en in de toekomst.

Met het Ontwikkeladvies maak je samen met een ervaren loopbaancoach een pas op de plaats m.b.t. je werk en maak je een concreet actie-en ontwikkelingsplan voor een mogelijk volgende loopbaanstap. Dit kun je zelf in werking zetten, zonder tussenkomst van je organisatie of leidinggevende. Je bent welkom!

Gratis Ontwikkeladvies

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor alle Nederlandse werkenden en voor alle beroepsgroepen. Je krijgt je Ontwikkeladvies volledig vergoed. De ontwikkeladviesgesprekken vinden plaats op een locatie bij jou in de buurt of online.

Aanmelden of vragen over het Ontwikkeladvies

Als je een vraag hebt of je wilt je aanmelden, neem dan contact op met Monique Lurvink van Lurvink & Partners op 06 50 52 50 33 of via info@lurvinkenpartners.nl  Als je besluit om deel te nemen dan draagt Lurvink & Partners vervolgens zorg voor je de subsidieaanvraag.

Over Lurvink & Partners

Lurvink & Partners heeft in de afgelopen jaren ontwikkelgesprekken gevoerd met vele mensen in profit- en non profitorganisaties. De gesprekken zijn vertrouwelijk en persoonlijk van aard. Lurvink & Partners werkt volgens de ethische code van het NIP en de Noloc. De gesprekken worden gewaardeerd als plezierig, laagdrempelig en praktisch. Het resultaat van de gesprekken is altijd focus, een concreet actieplan en zin om er mee aan de slag te gaan!

We maken gebruik van een interesse- en competentievragenlijst en een arbeidsmarktscan.  Je krijgt hiermee zicht op je ambitie, je persoonlijkheid en talenten. En op wat voor jou van belang is om te doen om met plezier te blijven werken en een goede positie op de interne en externe arbeidsmarkt te behouden.

De aanpak van Lurvink & Partners voor het Ontwikkeladvies NL leert door bestaat uit:

  • aanmelding per mail of telefoon (zie boven)
  • telefonisch kennismakings- en intakegesprek en toelichting op het Ontwikkeladvies
  • invullen van de vragenlijsten
  • 4 uur coaching
  • afronding en evaluatie ontwikkeladvies
  • telefonische follow-up indien gewenst